Spring naar inhoud

Praktische informatie

U kunt ons tijdens de JOL altijd bereiken door te mailen naar inschrijving@joloudieplas.nl. Tijdens de JOL kunt u overdag en 's avonds ook bellen naar 06-83506452 (alleen bellen, geen WhatsApp of sms).

Schrijf uw kind in voor de JOL via de inschrijfpagina. Inschrijven op het veld kan alleen als er nog plaats is, vol = vol.

Welke schoenen moet mijn kind aan? Stevige dichte schoenen gedurende de hele JOL vanwege spijkers. We laten geen open schoenen, sandalen en teenslippers toe op het veld, dit geldt ook voor u als ouders/verzorgers als u het veld op komt. Dit is voor de veiligheid en geldt ook als het warm en zonnig is.

Het programma met alle tijden vindt u op deze pagina. U hoeft uw kind niet apart aan of af te melden, ook niet voor het uitje. (Dat is anders dan vorig jaar.)

De JOL kost in totaal 6 euro per kind. U kunt betalen bij de kassa naast de poort. U kunt pinnen, contant betalen en betalen met saldo van de AlkmaarPas. Wilt u niet in de rij staan? U kunt ook betalen door het bedrag vooraf over te maken naar onze bankrekening. Het rekeningnummer staat op het inschrijfformulier.

U kunt via ons ook veiligheidszooltjes van VeiligeVoeten.nl kopen. Dit kan op het veld voor 10 euro per paar. Deze moet u zelf op maat knippen. Tip: neem een stevige schaar mee, dan hoeft u niet te wachten om een schaar te lenen. 

Als u de zooltjes vooraf bestelt, dan kunt u die op zaterdagmiddag en zondagmiddag voordat we beginnen afhalen. Dan hoeft u maandag niet in de rij te staan. Vooraf bestellen kan door 10 euro per paar over te maken naar onze bankrekening. Het rekeningnummer staat op het inschrijfformulier. Vermeld hierbij de naam van uw kind(eren).

Tussen de middag (12:00-13:30) eten de kinderen thuis. Tijdens het programma krijgen de kinderen limonade en een snoepje of fruit van ons.

Wat neemt uw kind mee? Kleding die vies mag worden en past bij het weer. Bij elke hut hebben we een ton om kleding en spullen in op de bergen. Zet de naam van uw kind in de kleding. Kinderen mogen een eigen hamer meenemen. Zet ook daar de naam op. Geen ander gereedschap. Laat dure spullen zoals telefoons thuis.

Uw kind krijgt van ons een button met de naam erop. Deze moet gedragen worden tijdens het programma. De button blijft tijdens de JOL op het veld. Op de laatste dag mag uw kind de button meenemen en houden.

Medicijnen kunt u aan de EHBO'er afgeven. Zet de naam van uw kind op de verpakking.

Bij calamiteiten verzamelen we met de kinderen op het basketbalveld. Probeer niet uw kind op te halen, zo kunnen wij het overzicht houden. Meer informatie vindt u op de alarmkaart bij de poort.

Doet u boodschappen bij de Vomar? Dan kunt u ons gratis sponsoren door uw Klant is Koning-kaart aan ons te koppelen met code OUAL2021. Uitgebreide uitleg staat op onze website.

Sponsoring, donaties, taart en ander lekkers zijn van harte welkom. Onze sponsoren staan op onze website. Op het veld hebben we een fooienpot, donaties zijn welkom. Buiten het veld zijn donaties welkom op onze bankrekening, het rekeningnummer staat op het inschrijfformulier.

Wilt u meehelpen?

Wij vragen hulp bij het bakken van pannenkoeken, hiervoor kunt u zich aanmelden tijdens de eerste dagen van de JOL bij ons keukenteam. Ook zoeken wij sterke mensen die willen helpen met het op- en afbouwen.

Wilt u een keertje voor ons koken, dan leveren wij u de benodigdheden. U mag ons natuurlijk ook verrassen. Ook een dagje een was voor ons doen zal ons heel blij maken. Laat het ons vooral weten als u op deze manier wilt helpen! Voor de genoemde hand- en spandiensten kunt u zich aanmelden op het veld, of mail Willemijn via willemijn@joloudieplas.nl.

Voor alle taken die met kinderen te maken hebben (begeleiden van de activiteiten) is een VOG verplicht. Deze VOG moet altijd door ons worden aangevraagd, ook als u al een andere VOG heeft.